04.11.2009. / 18:25

Autor: Totalsport

Više od prijateljstva: Vujačić i Šarapova u ljubavnoj vezi

Beka aktualnih prvaka NBA lige Sašau Vujačića učestalo se može vidjeti u društvu teniske ljepotice, 22-godišnje Ruskinje Marije Šarapove, a prema pisanju pojedinih medija u pitanju je mnogo više od prijateljstva

Marija ŠarapovaMarija ŠarapovaSlovenskom košarkašu Los Angeles Lakersa, Saši Vujačiću, u posljednje vrijeme ne ide najbolje na parketu, ali mu na ljubavnom planu ide jako dobro.

Naime, beka aktualnih prvaka NBA lige učestalo se može vidjeti u društvu teniske ljepotice, 22-godišnje Ruskinje Marije Šarapove, a prema pisanju pojedinih medija u pitanju je mnogo više od prijateljstva.

Tako NBC Philadelphia prenosi da su Vujačić i nekad najbolja svjetska tenisačica zajedno pohodili koncert irske rock skupine U2 na Rose Bowl stadionu, na kojem su izmjenjivali nježnosti.

Inače, priču je prvi otkrio novinar CNBC-a, Darren Rovell na čija se saznanja nadograđuju očevici.

Talijanska La Gazzetta dello Sport podsjeća i da se 25-godišnji Mariborčanin ne tako davno dovodio i u ljubavnu vezu s holivudskom glumicom Kirsten Dunst.

Vezane vijesti

Renking karijere za Martić i Vekić, Šarapova na vrhu

Renking karijere za Martić i Vekić, Šarapova na vrhu

Najnovija ljestvica najboljih tenisačica svijeta ponudila je brojne promjene, kako u Topu 10, tako i među najboljim hrvatskim igračicama. Tako su… Više

Komentari

registracija
5/11/09

south, 05.11.09. 01:54

Bila tri slovenca Mujo, Haso i Saša Vujačić


registracija
9/8/09

petdan, 05.11.09. 10:54

U demokratskim državama poput Slovenije, ime i prezime nije kriterij za podjele građana "na prave i one koji nisu pravi".


registracija
5/11/09

south, 05.11.09. 23:59

Apsolutno se slazem. Namjere je bila da se stavi naglasak na blagodeti koje donosi takav koncept drustva.
Saša Vujačić je izvaredan primjer.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika