05.11.2009. / 09:58

Autor: Boris Bilas

Bandić se izbacio iz partije: Ivo Jelušić novi šef zagrebačkog SDP-a

Ivo Jelušić, kao zamjenik predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreb, privremeno obnaša dužnost predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreba

Milan Bandić i Ivo JelušićMilan Bandić i Ivo JelušićNakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rano u četvrtak objavio svoju kandidaturu za predsjednika Republike, nije trebalo dugo čekati da ga SDP izbaci iz stranke.

Iako je u srijedu poslao pismo stranci u kojem traži zamrzavanje njegovog statusa u SDP-u, na Iblerovom trgu nisu uvažili taj njegov zahtjev nego je aktivirana primjena članka 15. Statuta SDP-a te je Bandiću prestalo članstvo u stranci.

Time su Bandiću prestala sva članska prava, obaveze i funkcije koje je imao u Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske, kaže se u priopćenju.

Ivo Jelušić, kao zamjenik predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreb, privremeno obnaša dužnost predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreba, stoji na kraju priopćenja.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 05.11.09. 11:54

a dices Zorane kada ti popusi u kandidiranju Josipovic nece on vidit niti prvog a kamoli drugoga kruga


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika