05.11.2009. / 12:38

Autor: Andrea Belin

Paola Valić izašla iz komune i pobijedila ovisnost o drogi

Ovih dana kći negdašnje glavne urednice HRT-a se vratila u Zagreb, a njezini poznanici tvrde da zrači pozitivnom energijom i da se nakon tri godine, očigledno uspjela riješiti ove teške ovisnosti

Paola Valić
Paola Valić Bivša pjevačica Paola Valić je iz borbe s drogom napokon izašla kao pobjednik. Naime, dvadesetsedmogodišnja kći negdašnje glavne urednice HRT-a Jasne Ulage počela se liječiti od ovisnosti prije tri godine, a od početka 2008. godine bila je smještena u ženskoj komuni "Susret" na Čiovu.

Ovih dana se vratila u Zagreb, a njezini poznanici tvrde da zrači pozitivnom energijom i da se očigledno uspjela riješiti ove teške ovisnosti.

Paolina veza s Krešom Jengićem

Inače, Paola se pjevanjem počela baviti nakon sudjelovanja u prvom showu "StorySupernova". Ubrzo nakon toga prohodala je s jednim od stanara prve sezone "Big Brothera" Krešom Jengićem s kojim se približila svijetu droge.

Doduše, Paolina majka ih je cijelo vrijeme pokušavala razdvojiti kako bi kćer dovela na pravi put, međutim ništa nije pomoglo dok Paola nije ušla u žensku komunu.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika