05.11.2009. / 08:06

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Zadnja nada

Draga  Anđelka ,  hvala  vam na  javljanju! Osjećam  se   užasano, prazno ,jadno   besmocno.  Čitam   Nacional  redovito   i  tamo čitam   sve  vaše  astrološke  savjete  i   onda  sam  eto  kao  zadnju  neku  nadu osjetila  za  potrebu  da    se i  vama   javim ...Rođena  sam   u  Podgorici 12  01  1967   Crna  Gora ..    ujutro,   zorom    oko   6 sati. Ne znam nikada  točno, a ni moja   mama..Možete li mi pomoći?

Nema vidljivog ni realnog razloga da se tako osjećate. Vaša mana je što od muhe napravite slona, kako se to kaže. Sitnice sami u mislima uvećate. Problemi s egom i potisnutom ljutnjom znak su unutarnje borbe protiv autoriteta. Sve doživljavate kao napad na ego. Tvrdoglavi ste i duboko u sebi plašite se svega, a ponajprije gubitka neke vrste ugleda. Najbolje je fizički otići iz sredine i okruženja koje vam ne odgovara. Pokušajte si mentalnim treninzima (meditacije i sl) pomoći. Radite na sebi i unutarnjem zadovoljstvu. Smirite vlastiti ego i držite ga pod kontrolom. Smirite nervozu i bunt u sebi.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika