05.11.2009. / 13:19

Autor: Andrea Belin

Bivši suprug Nine Morić izbrisao njezino ime na tetovaži

Fabrizio Corona je odlučio izbrisati ime svoje bivše supruge s tetovaže koju je napravio prije dvije godine. Još uvijek se ne zna je li Corona izbrisao tetovažu kako bi Ninu zauvijek potisnuo u sjećanje ili je to učinio zbog nekoliko redaka u medijima koji su ga povrijedili

Fabrizio Corona u vrijeme ljubavi s NinomFabrizio Corona u vrijeme ljubavi s NinomFabrizio Corona, bivši suprug manekenke Nine Morić odlučio je okrenuti novu stranicu u životu. Kako bi priča s bivšom suprugom zauvijek završila, Fabrizio je odlučio izbrisati njezino ime i na tetovaži koju je dao napraviti prije dvije godine.

Doduše, Morić je to isto učinila još davnih dana, jedina razlika je ta što je ona ime svog bivšeg supruga obojila crnom tintom, a on je njezino prekrio ornamentima.

Medijska pažnja ili hir

Još uvijek se ne zna je li Corona izbrisao tetovažu kako bi Ninu zauvijek potisnuo u sjećanje i u potpunosti se posvetio svojoj novoj ljubavi, manekenki Belen Rodriguez, ili je to učinio kako zbog nekoliko redaka u medijima.
Inače, otkako je Morić prohodala s osam godina mlađim kanadskim modelom Martinom Evansom, ne prestaje se skidati s naslovnica većine talijanskih tabloida što njezinom bivšem očigledno smeta.

Skrbništvo nad sinom

Nina i Fabrizio trenutačno se bore za skrbništvo nad njihovim sinom Carlosom Mariom. Kako trenutačno stvari stoje, maleni dječak će na kraju ipak ostati sa svojom majkom jer se Coroni trenutačno sudi zbog ucjenjivanja paparazzo fotografijama, a zbog toga bi mogao provesti sedam godina u zatvoru.

Doduše, niti manekenka nije idealna primjer djetetu. Kako je kazao Corona, Ninina majka je, nakon što je manekenka prohodala s Evansom, izjavila da njezina kuća nije hotel.

Vezane vijesti

Istraživanje: Tetovirane osobe više piju

Istraživanje: Tetovirane osobe više piju

Tetovirane osobe piju više od onih bez tetovaža, pokazalo je francusko istraživanje čiji su rezultati objavljeni u časopisu Alcholism: Clinical &… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika