05.11.2009. / 14:40

Autor: Nacionalova redakcija

Smjena u Globusu: Nenada Polimca na mjestu glavnog urednika zamijenio Nino Đula

Polimca će na mjestu glavnog urednika zamijeniti dosadašnji zamjenik glavnog urednika Jutarnjeg listu Nino Đula. Polimac je na čelu Globusa bio oko 11 mjeseci, točnije od kraja 2008. kada je na mjestu glavnog urednika zamijenio Igora Alborghettija.

Nenad PolimacNenad PolimacOno što se već nekoliko tjedana najvljivalo ovih je dana i potvrđeno. O smjeni glavnog urednika tjednika Globus "šaputalo" se već neko vrijeme, a sada se i službeno zna da Nenad Polimac više nije na čelu tog tjednika.

Njega će na mjestu glavnog urednika zamijeniti dosadašnji zamjenik glavnog urednika Jutarnjeg listu Nino Đula. Polimac je na čelu Globusa bio oko 11 mjeseci, točnije od kraja 2008. kada je na mjestu glavnog urednika zamijenio Igora Alborghettija.

Iako se o pravom razlogu smjene na čelu ovog tjednika može samo nagađati neslužbene informacije govore kako je Polimac smijenjen zbog pada naklade Globusa. Naime, u od kada je preuzeo tjednik, naklada Globusa je pala s 30 na 28 tisuća prodanih primjeraka.

I dok će Nino Đula iz Jutarnjeg prijeći u Globus, Nenad Polimac će vrlo vjerojatno svoju novinarsku karijeru nastaviti baš u tom dnevniku.

Vezane vijesti

Pavić za kredit HBOR-a založio Globus

Pavić za kredit HBOR-a založio Globus

Europapress Holding, tvrtka Ninoslava Pavića, potpisala je sredinom prosinca ugovor modela A+ s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak s kamatom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika