05.11.2009. / 15:15

Autor: Andrea Belin

Isprobajte još danas: 3 poze za žene koje jamče eksplozivan orgazam

Doggy style je samo jedna od poza kojoj ne mogu odoljeti pripadnici oba spola. Ako ste vi jedna od rijetkih kojima stumuliranje erogenih zona na ovaj način ne odgovara, savjetujemo da ju isprobate jer ovaj položaj garantira nezaboravan vrhunac

Odaberite svoju idealnu pozuOdaberite svoju idealnu pozuIstraživanja pokazuju da šezdeset posto žena glumi orgazam jer ne žele povrijediti svoju bolju polovicu priznanjem da ih nisu uspjeli seksualno zadovoljiti. Mnogima još uvijek nije jasno zašto se pripadnice nježnijeg spola boje realizacije ovakvog problema. Neke statistike su pokazale da ne žele ugroziti vezu što je naravno potpuno pogrešno jer više je nego očito da nisu zadovoljne svojim seksualnim životom.

Ukoliko se i vi ne sjećate kada ste zadnji put osjetili onaj čarobni trenutak, a ne usudite se priznati partneru bolnu istinu, sljedeći put se seksajte u jednoj od navedenih poza i sigurni smo da ćete iz kreveta ustati više nego zadovoljni!

Seks s vibratorom

Ukoliko ste se do sada čudili ovoj pulsirajućoj napravi, vrijeme je da otkrijete sve njegove tajne, međutim ovaj put ćete u igru uključiti i partnera. Dakle, oboje lezite na bok s tim da ste vi prema partneru okrenuti leđima. Vibratorom stimulirajte klitoris i ostale dijelove tijela, a prethodno objasnite partneru na koji dio vašeg tijela se on mora fokusirati. Ova igra zna biti veoma uzbudljiva jer nema kontakta očima.

Doggy style

U ovoj pozi je kontakt očima također nepoznati pojam i zato je uzbuđenje cijelo vrijeme na vrhuncu. Kako vam položaj ne bi brzo dosadio, morate biti maštoviti. Partneru prepustite da vodi glavnu riječ, ali ga slobodno navodite prema najkritičnijim točkama na vašem tijelu. Uskladite ritam i snažnim izdisajima pokažite svojoj boljoj polovici kakvi dodiri vas najviše uzbuđuju.

Na muškarcu

Ženama se ova poza posebno sviđa jer na taj način mogu kontrolirati cijelu situaciju. Omogućena im je stimulaciju dviju najkritičnijih točaka istovremeno. Na partnerovoj stidnoj kosti stimuliraju kritoris dok se on zabavlja s njezinim grudima. Stoga, želite li zauvijek pamtiti intimne trenutke sa svojom boljom polovicom, doslovno skočite na njega i krenite u akciju.

Sve što morate znati o penetraciji

Kada žena kaže da joj nije ugodno, odnosno da ne uživa dovoljno u seksu, znači da se predhodno nije dovoljno navlažila i da je seks počeo prerano. Valja zapamtiti da vlaženje nije mehanički proces. Do tog stanja žena dolazi kada je potpuno opuštena i u trenutku kada je njezino uzbuđenje na vrhuncu. Kada niste spremni za seks, objasnite partneru što točno želite jer u protivnom ovaj seksualno odnos za vas neće dobro završiti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika