05.11.2009. / 15:40

Autor: Andrea Belin

Sandi Cenov: Nikada u životu nisam imao tremu kao u "Plesu sa zvijezdama"

Iako je bio svjestan svojih plesnih sposobnosti, nakon prve emisije četvrte sezone popularnog showa, pjevač je priznao da se uplašio kada je skočio na plesni podij. Osim toga kazao je da ovakvu tremu nije do sada iskusio

Sandi CenovSandi CenovNakon što je svih osam kandidata pokazalo svoje plesne sposobnosti u prvoj emisiji popularnog showa "Ples sa zvijezdama", pjevač Sandi Cenov je priznao da je imao užasno veliku tremu.
"Nevjerojatno je kako sam se ukočio i preplašio kad sam izašao na podij. Uhvatila me trema kao nikad u životu", objašnjavao je pjevač koji je sa svojom partnericom Gabrijelom Pilić otplesao engleski valcer.

Ples i upala mišića

Osim toga, Sandi je kazao da je već nakon prve probe osjetio bolove u mišićima. Odmah je shvatio da će se morati malo više potruditi. Prvotno je mislio da je dovoljno naučiti samo nekoliko plesnih koraka, a kako je sve ostalo samo improvizacija. Ipak, pokazalo se da engleski valcer nije previše jednostavan.

Sandijev novi album

Osim u showu u kojem je pristao sudjelovati na nagovor supruge Iline, pjevač radi i na novom albumu "Sve što imam" na kojem će se naći njegovi najpoznatiji hitovi, primjerice "Malena" i "Žena budi mi ti".
Sandi je priznao da je o ovakvom albumu sanjao cijeli svoj život.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika