05.11.2009. / 18:38

Autor: Hina

Vanja Božičković novi direktor ATP turnira u Umagu

Riječ je o organizacijskoj promjeni nakon nedavnog odlaska višegodišnjeg direktora turnira Slavka Rasbergera

Slavko Rasberger više nije na čelu ATP UmagSlavko Rasberger više nije na čelu ATP UmagUmaški "Istraturist", kao vlasnik licence za održavanje teniskog ATP turnira "Croatia Open" u Umagu odlučio je povjeriti organizaciju turnira agenciji za sportski marketing "Sport Mark d.o.o". te njezinom vlasniku i glavnom menadžeru Vanji Božičkoviću, koji će ujedno biti i direktor turnira u idućem razdoblju, priopćeno je danas poslijepodne iz ureda Uprave "Istratrurista".

Riječ je, kako se navodi u priopćenju za javnost, o organizacijskoj promjeni nakon nedavnog odlaska višegodišnjeg direktora turnira Slavka Rasbergera.

Vanja Božičković na čelo turnira dolazi s bogatim sportskim iskustvom. On je, naime, još 2003. godine osnovao agenciju SportMark, a u posljednjih je šest godina surađivao s brojnim sportskim institucijama poput Hrvatskog nogometnog saveza te udruge Prve HNL.

"Sigurni smo da će ATP turnir i u 2010. godini, kao i u budućnosti, s novim vodstvom i angažmanom afirmiranih teniskih i sportskih stručnjaka osigurati kvalitetu i zadržati prepoznatljivost koja je stvarana tijekom posljednjih 20 godina.", istaknula je predsjednica uprave "Istraturista" Gordana Tomičić .

Vezane vijesti

Veslačka elita na Jarunu

Veslačka elita na Jarunu

U petak je održana konferencija za novinare povodom 29. izdanja međunarodne veslačke regate Croatia Open na kojoj su predstavljene ponajveće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika