06.11.2009. / 11:52

Autor: Nacionalova redakcija

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Hodak je bio misteriozan i kada su ga upitali zašto je otišao iz Hrvatske, da li je razlog tomu potencijalno procesuiranje od strane pravosudnih tijela, ili je tek išao uživati u halucinogenim avanturama brazilskih kišnih šuma, možda u godišnju nabavku ayahuasce

Photomontage: Nacional.hrPhotomontage: Nacional.hrDok se istraga oko novogodišnje smrti Ratka Barića i slučaj demoliranja ureda načelnice općine Saborsko i dalje provode, glavni osumnjičenik, lik pod imenom Luka Hodak, odmara se, meditira i puni baterije u dalekom Brazilu. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, upravo iz te države javio im se hrvatski šaman, nekadašnji HDZ-ov mistični guru. Iako nije želio kazati odakle točno zove, pozivni broj države ga je odao.

Hodak je bio misteriozan i kada su ga upitali zašto je otišao iz Hrvatske, da li je razlog tomu potencijalno procesuiranje od strane pravosudnih tijela, ili je tek išao uživati u halucinogenim avanturama brazilskih kišnih šuma, možda u godišnju nabavku ayahuasce. Luka se Hodak samo pohvalio da pomno prati politička događanja u Hrvatskoj, iako nije precizirao da li mu se ti događaji priviđaju u bunilu, nekom višem stanju svijesti, ili se koristi internetom, kako bi, primjerice, doznao da se Milan Bandić kandidirao.

Tu je misteriju Hodak dijelom raščistio slijedećim odgovorom. "U posebnom stanju svijesti vidio sam da Milan Bandić ima jako puno neprijatelja, čak više od mene samog. Zasad dobro pliva tim opasnim vodama, ali vidim i brojne opasnosti koje će mu uskoro prepriječiti put", kazao je Hodak. U međuvremenu, oba navedena kaznena djela i dalje se procesuiraju, a tijekom sljedeće godine biti će dodijeljeni sucu na postupanje.

Vezane vijesti

Luka Hodak sudjelovao u demoliranju ureda nove načelnice?

Luka Hodak sudjelovao u demoliranju ureda nove načelnice?

Policija danas u uredu načelnice općine Saborskog provodi izvide budući da je tijekom vikenda zasad nepoznati provalnik ušao u prostorije općine,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika