06.11.2009. / 13:50

Autor: Boris Bilas

HDZ na Trgu: Hebrangu potpisi, a javnosti ugovor o prodaji Ine

Premijerka se osvrnula i na situaciju u SDP-u nakon kandidature Milana Bandića. Kazala je kako je ne zanimaju odnosi u drugim strankama, ali da je takva situacija u SDP-u bila očekivana

Jadranka Kosor i Andrija HebrangJadranka Kosor i Andrija Hebrang"Upoznata sam sa ugovorom o prodaji Ine MOL-u i spremna sam ga objaviti", rekla je to premijerka Jadranka Kosor koja je na Trgu bana Jelačića nazočila prikupljanju potpisa za predsjedničkog kandidata HDZ-a Andriju Hebranga. No, premijerka je odbila govoriti o detaljima tog ugovora, kao i o vremenu kada će ugovor biti objavljen.

Osvrnula se i na situaciju u SDP-u nakon kandidature Milana Bandića. Kazala je kako je ne zanimaju odnosi u drugim strankama, ali da je takva situacija u SDP-u bila očekivana.

Tijekom boravka na glavnom zagrebačkom trgu, premijerki se pridružio i predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang koji je naglasio kako je već skupio 10 tisuća potpisa, te da u kampanju namjerava utrošiti četiri milijuna kuna.

"U drugom krugu predsjedničkih izbora pobijedit ću sa 72 posto glasova, a protukandidat će mi biti Bandić koji će osvojiti 28 posto, što mu je sasvim dosta", rekao je Andrija Hebrang, koji se pohvalio kako je već prvog dana sakupio 15 tisuća potpisa.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika