06.11.2009. / 14:10

Autor: Andrea Belin

Rihanna prvi put priznala: Vratila sam se Chrisu i žao mi je zbog toga

Pjevačica je prvi put javno progovorila o fizičkom napadu kada ju je pretukao bivši dečko Chris Brown. Nakon devet mjeseci priznala je da mu se nekoliko tjedana nakon incidenta zaista vratila u naručje, ali sada iskreno žali što je tako postupila

RihannaRihannaProšlo je gotovo devet mjeseci otkako je reper Chris Brown pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu, a ovih dana je pjevačica prvi put javno progovorila o tom nemilom događaju.

Ono što je izazvalo najburnije reakcije javnosti je činjenica da se pjevačica nekoliko tjedana poslije fizičkog napada, zaista vratila nasilniku.

Rihanna u Chrisovom naručju

Da je zaista tako i bilo, ovih je dana potvrdila i sama pjevačica. Međutim, nakon nekog vremena je na svu sreću, odlučila prekinuti vezu.

"Da sam ostala s njim, dala bih krivu poruku svim djevojkama koje su se našle ili će se naći u mojoj poziciji. Jednostavno si nisam htjela dozvoliti da se jednog dana osjećam odgovorno zbog toga i da im pošaljem krivu poruku", kazala je pjevačica.

Dodala je kako joj je sada uistinu neugodno što je voljela takvog čovjeka i da mu se nakon svega zbog ljubavi ipak vratila.

Vezane vijesti

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama. Popularna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika