06.11.2009. / 14:35

Autor: Totalsport

Zidane: Ronaldo je najbolji nogometaš današnjice

Bivši igrački velikan Real Madrida danas u ulozi klupskog ambasadora, Zinedine Zidane, navelike je nahvalio najveću današnju zvijezdu “kraljevskog kluba” Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo u akcijiCristiano Ronaldo u akcijiBivši igrački velikan Real Madrida danas u ulozi klupskog ambasadora, Zinedine Zidane, navelike je nahvalio najveću današnju zvijezdu “kraljevskog kluba” Cristiana Ronalda.

Kako je i sam bio dio momčadi “galacticosa” zajedno s Ronaldom, Luisom Figom i Davidom Beckhamom, Zidane je u dobroj poziciji za odgovor na pitanje tko je najveća svjetska nogometna zvijezda današnjice.

- Cristianu Ronaldu bilo je suđeno da dođe u Real Madrid. On je savršen igrač za ovaj klub. On je zvijezda kao nijedna druga u današnjem svijetu nogometa. Čak ni moj prijatelj David Beckham ne može se s njime natjecati – rekao je Zidane za Sport i kratko se osvrnuo na svoju novu ulogu u Realu.

- Još otkako sam okončao karijeru sanjao sam da ću se u nekoj ulozi vratiti u ovaj klub. Real je odigrao veliku ulogu u mom životu. Poznajem nogomet i poznajem puno ljudi u nogometnom svijetu i kada me Florentino Perez (Realov predsjednik) pozvao nisam puno razmišljao.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika