06.11.2009. / 14:50

Autor: Totalsport

Euroliga: Romain Sato MVP 3. kola

Valorizacijskim indeksom 37 kojeg je zaradio u pobjedi Montepaschija kod Asvela, krilni srednjoafrički košarkaš momčadi iz Siene, Romain Sato, zaslužio je epitet igrača 3. kola Eurolige

Romain SatoRomain SatoValorizacijskim indeksom 37 kojeg je zaradio u pobjedi Montepaschija kod Asvela, krilni srednjoafrički košarkaš momčadi iz Siene, Romain Sato, zaslužio je epitet igrača 3. kola Eurolige.

Sato je u pobjedi 82-65 u Francuskoj ubacio 33 poena uz šest skokova i dvije ukradene lopte. Imao je odličan šut, pa je tako za dva poena promašio samo četiri lopte (8 od 12), a za tri poena tek dvije (četiri od šest).

Drugi u poretku najboljih igrača kola bio je Amerikanac iz redova Union Olimpije, Matt Walsh. Njegova je momčad poražena u Ljubljani od Caja Laborala (82-76) unatoč sjajnom učinku američkog 27-godišnjeg krila koji je susret okončao s 27 ubačenih koševa i sedam uhvaćenih lopti, te čak 11 pretrpljenih prekršaja što mu je donijelo indeks 29.

S valorizacijom 27 treće mjesto u poretku najboljih igrača kola pripalo je Himijevom krili Pauliusu Jankunasu. U pobjedi 77-72 protiv Oldenburga Jankunas je sudjelovao s 23 koša i sedam skokova.

MVP Eurolige 3. kola:

1. Romain Sato (Montepaschi Siena) 37.0 indeksnih bodova

2. Matt Walsh (Union Olimpija) 29

3. Paulius Jankunas (Himki) 27

Vezane vijesti

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Domaćom pobjedom protiv Armani Milana 84-73 u petoj utakmici finala doigravanja talijanskog prvenstva, košarkaši Montepaschija iz Siene osvojili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika