06.11.2009. / 16:26

Autor: Andrea Belin

Prava istina: Saznajte što uistinu uzbuđuje muškarce

Činjenica je da seksualna strast ishlapi nakon određenog vremena, ali ne bi trebalo očajavati jer se ovaj problem može riješiti na vrlo jednostavan način. Izazovna odjeća, romantična večera i nekoliko kockica leda ponovno će probuditi seksualnu želju kod vašeg partnera

Vratite strast u posteljuVratite strast u posteljuZna se da se nakon određenog vremena gubi seksualna privlačnost, međutim uz nekoliko jednostavnih trikova koje vam nudimo, uzbuđenje u spavaćoj sobi će ponovno biti na vrhuncu. Partnera ćete najlakše osvojiti izazovnim rubljem, romantičnom večerom. Vjerovali ili ne, kvalitetna svađa također može poslužiti kao predigra!

Obucite se izazovno

Sigurni smo da znate kakvo rublje najviše uzbuđuje vašu bolju polovicu. Dakle, ne preostaje vam ništa drugo nego da obavite jedan kvalitetan shopping. S izazovnim rubljem, mini suknjama i kožnim hlačama također nećete pogriješiti.

Romantičan obrok

Najbolje bi bilo da vaša "predigra" počne za stolom. Stoga, pripremite mu romantičnu večeru, ali budite pažljivi prilikom odabira namirnica. Dokazano je da neke bude seksualnu želju, primjerice ananas, bademi, čokolada...
Na tanjur servirajte malene porcije jer ako previše pojedete teško da ćete biti raspoloženi za zabavu u spavaćoj sobi.

Zamijenite uloge

S partnerom dogovorite sastanak u nekom kafiću, ali kada sjednete za stol, pretvarajte se da se ne poznajete. Kada se situacija počne komplicirati zaputite se prema vašoj spavaćoj sobi i nastavite se igrati u krevetu. Slični scenarij možete mu prirediti i u nekoj hotelskoj sobi.

Kockice leda

Ovo je također jedan od načina kako probuditi seksualnu želju kod partnera. Hladnim kockicama mu milujte grudi ili mu naizmjence stavljajte kapljice tople i hladne vode na kožu. Radite to polagano i nježno, a kada se led potpuno otopi, nastavite ga ljubiti.

Svađa kao predigra

Vjerujemo da vam se već nekoliko puta dogodilo da ste se nakon seksa odlično zabavili u krevetu. Stoga, sljedeći put kada poželite doživjeti nezaboravne trenutke sa svojom boljom polovicom, predhodno pokrenite neku raspravu. Valja napomenuti da jedno istraživanje u Bostonu pokazalo da žene koje se ne ustručavaju supotstaviti partneru, žive duže od pripadnica nježnijeg spola koje se toga pribojavaju.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
1/11/09

Pobro, 06.11.09. 17:17

UFFF puno tooga,ali trenutno ama bas nista jer igram: Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory :]))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika