06.11.2009. / 17:38

Autor: Martina Čizmić

Polančecov nasljednik: Škegro na sastanku s premijerkom

Neslužbeno se doznaje kako bi novi ministar gospodarstva trebao biti imenovan sljedeći tjedan

Borislav ŠkegroBorislav ŠkegroNakon što je prije više od tjedan dana Damir Polančec podnio ostavku na mjesto ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade za gospodarstvo, premijerka Jadranka Kosor krenula je u mukotrpnu potragu za njegovim nasljednikom.

Među mnogim imenima koja se se spominjala, čini se kako je najizglednije da će taj resor preuzeti Borislav Škegro, svojevremeni ministar financija i potpredsjednik Vlade u doba Tuđmana.

Vrijeme ističe

Škegro se danas u Banskim dvorima sastao s premijerkom, ali o čemu su točno razgovarali nije se moglo doznati.

No, kako piše Jutarnji list, krugovima bliskima Vladi i HDZ-u Škegrin povratak u Banske dvore smatra se gotovom stvari.

Neslužbeno se doznaje kako bi novi ministar gospodarstva trebao biti imenovan sljedeći tjedan, najvjerojatnije u ponedjeljak kako bi se nesmetano dovršilo predlaganje proračuna za sljedeću godinu koji mora biti usaglašen i izrađen do polovice prosinca.

Škegro danas nije želio niti opovrgnuti ni potvrditi priče o njegovom povratku.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
1/11/09

Pobro, 06.11.09. 17:46

Uskoro na TV-e,Skegro drpise pijacu predsjedniku iz ledja....


registracija
12/9/09

mitch, 06.11.09. 17:52

Mislim da bi bio bolji od njega Franjo Tahi.Još samo da dobijemo predsjednika kakvog zaslužujemo i da ga Franjo okruni užarenom zlatnom krunom.Zar se ovom ludilu , objesti ,bahatosti i lopovluku se nazire kraj?Nemojte gubiti nadu-to je tek početak.


registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 06.11.09. 18:40

Šteta. Pa taj je kompromitiran u svakom poslu kojeg se primio (analizirajte ga Varteks, fondovi..). Ja Jaci nisam davao 0,0001 % ali me malkice (0,002%) pozitivno iznenadila a sad opet curik nazaj...


registracija
19/5/09

Pravo, 06.11.09. 19:17

je NAJGORE što se može dogoditi R. Hrvatskoj. Škegro otac našeg ekonomskog čuda. Uvjek je govorio to se ne isplati proizvađat-to ćemo uvažat. Zašto nije stvorio uvjete da se to isplati proizvađat u RH. Znao kako prodati nećaku Luki Dukat za 10 Mil.DM, kojeg on par godina prodao za 300 Mil Eura ili 585 Mil. DM. On je prodavao odlična poduzeća kao N.Teslu , Jugoturbinu za 10 Mil.Dol. za državu a koliko 'njima'?? Premijerka Kosor je do sad sada napravila odličan posao - ovo je njen prvi Fiasco.
Dobro je nedavno rekao Prof.L.Jurčić Hrvatska se je de-industrilizirala u zadnjih 15 godina. U R.Hrvatskoj ništa se ne isplati proizvađat- to je zasluga Škegra. Neka Prem.Kosor ostavi tamo Drž.Tajnicu ona će učiniti mnogo manje štete.


registracija
8/4/08

starakajla, 07.11.09. 09:43

Kad sam mislio da nemože biti goreg od polančeca ono me vlaisavljevička ponovo razuvjerila.Izgleda da sam ja još zelen za neke stvari.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika