06.11.2009. / 17:51

Autor: Totalsport

Gigli: Onaj zgodni cigan Ibrahimović nas se odrekao

Sada već bivši predsjednik talijanskog nogometnog giganta Juventusa, Giovanni Cobolli Gigli, u intervjuu za Tuttosport oštro se dotakao aktualnog napadača Barcelone Zlatana Ibrahimovića nazvavši ga “ciganom”

Zlatan IbrahimovićZlatan IbrahimovićSada već bivši predsjednik talijanskog nogometnog giganta Juventusa, Giovanni Cobolli Gigli, u intervjuu za Tuttosport oštro se dotakao aktualnog napadača Barcelone Zlatana Ibrahimovića nazvavši ga “ciganom”.

Gigli je odstupio s mjesta predsjednika prošlog tjedna (naslijedio ga je Jean-Claude Blanc), a za talijanski dnevnik progovorio je o pitanjima vezanim uz klub u to vrijeme.

Tako se dotakao i teme Zlatana Ibrahimovića, koji je u doba skandala "calciopoli” 2006. godine i ispadanja Juventusa u drugu ligi odlučio prijeći u redove rivala Intera, a to je nešto što mu navijači kluba kao i njegovi djelatnici ne mogu oprostiti.

- Nakon incidenta morali smo ponovo izgraditi momčad. Neki su ostali lojalni klubu, ali ostali su otišli. Onaj zgodni cigan Ibrahimović nas se odrekao. Samo je otkrio da je cigan kasnije, iako zgodan – rekao je Gigli.

Navijači Juventusa su već zbog vrijeđanja Ibrahimovića već bili kažnjeni 2007. godine s 20.000 eura zbog transparenata s pogrdnim napisima poput onog “Ibra, prljavi cigane”, a kasnije su reagirali da ga nisu vrijeđali zbog njegova porijekla već stoga što je iz Juventusa prešao u redove mrskog suparnika.

Gigli se izjasnio i po pitanju dvaju naslova koji su Juventusu oduzeti zbog skandala oko namještanja utakmica, kao i petogodišnjim zabrana rada bivšim Juveovim direktorima Lucianu Moggiju i Antoniju Giraudu.

- Mi smo momčad koja je osvojila 29 “scudetta” na travnjaku. Da je suđenje bilo pošteno Talijanski nogometni savez bi nam vratio dva oduzeta naslova. Što se tiče njihovih kazni, one su bile pretjerane.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika