07.11.2009. / 10:02

Autor: Anamarija Kronast

(Ne)poštuje zakon: Ukrao automobil kako ne bi zakasnio na sud

Alarm na Range Roveru iz 2000. godine oglasio se u policijskoj postaji kad ga je počinitelj ukrao a uz pomoć satelitske navigacije pronađen je na parkiralištu suda u Valleju, gdje je Botchvaroff i uhićen

MUškarac će sada odgovarati i zbog krađe automobilaMUškarac će sada odgovarati i zbog krađe automobilaKada je žurba u pitanju neki uistinu ne biraju sredstva, no slijepo poštivanje jednog zakona ne bi smjelo značiti kršenje drugog. Naime, prometni policajci u Kaliforniji uhitili su Samuela Botchvaroffa (24) jer je ukrao automobil da bi se pojavio na sudu.

Alarm na Range Roveru iz 2000. godine oglasio se u policijskoj postaji kad ga je počinitelj ukrao a uz pomoć satelitske navigacije pronađen je na parkiralištu suda u Valleju, gdje je Botchvaroff i uhićen.

On se pravdao da je njegov automobil zaplijenjen i odvezem u spremište pa je morao otuđiti drugi kako bi se pojavio na sudu gdje mu je bilo zakazano ročište zbog - krađe automobila.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 08.11.09. 00:13

baš je zakon tip


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika