08.11.2009. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Nikad nije kasno: 5 načina kako poboljšati seksualni život

Pomirdbeni seks je zasigurno jedan od najboljih načina vođenja ljubavi, ali i seks na brzaka zna biti veoma uzbudljiv, naročito na nekom javnom mjestu. Za početak, preuzmite inicijativu u krevetu i ne sumnjamo da će vaš seksualni život biti bogatiji i zanimljiviji!

Pomirdbeni  seks garantira orgazamPomirdbeni seks garantira orgazamOsim što ćete se zauvijek riješiti dosade u spavaćoj sobi, promjenom načina vođenja ljubavi zadovoljiti ćete neke emocionalne i fizičke potrebe. Osim toga, zbližiti ćete se sa svojom boljom polovicom...Saznajte na koje sve načine možete rasplamsati strasti u spavaćoj sobi!

Intimni seks

Glavna karakteristika ovog načina vođenja ljubavi je to što ćete se zbližiti sa svojom boljom polovicom. Valja napomenuti da uzajamno istraživanje kritičnih točaka na vašem tijelu, ne mora uključivati seksualni čin. Samo vrijeme provedeno u krevetu, probuditi će u vama osjećaj bliskosti, što ne znači da nećete doživjeti onaj čaroban trenutak.

Avanturistički seks

Svaka nova poza, neuobičajen način seksualnog zadovoljstva, prije svega će ojačati vaše samopouzdanje, a povećati će i vašu seksualnu samouvjerenost. Dakle, ukoliko već duže vrijeme želite isprobati neku nešto novo, nemojte previše razmišljati nego krenite u akciju. Partneru objasnite svoje seksualne fantazije i zajedno ih pokušajte ostvariti.

Seks na brzaka

Seks na brzaka je odličan način vođenja ljubavi za sve parove koji su zbog posla i kućnih obaveza zapostavili svoj seksualni život. Na taj način ćete pokazati partneru da seksualna privlačnost među vam još uvijek postoji. Najveća blagodat ovog seksa je nepromišljenost. Što vas sprečava da se zabavite sa svojom boljom polovicom tijekom pauze za ručak?

Pomirdbeni seks

Naravno da svakodnevne svađe nisu dobrodošle u niti jednoj zajednici, ali nakon žešćih rasprava u kojoj obje strane pokazuju svoje osjećaje i mišljenja, seks može biti uistinu jako uzbudljiv. Seksualni čin je sam po sebi jedna vrsta isprike. To je fizički način pokazivanja da volite jedno drugo i da želite popraviti stvari.

Preuzimanje inicijative

Preuzimanje inicijative je odličan način da izrazite svoje želje, a samim time ćete povećati i seksualni užitak. Dakle, najprije odlučite što točno želite u krevetu od svoje bolje polovice, a zatim krenite u ostvarivanje. Partner će vam naravno, pomoći u tome.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika