09.11.2009. / 12:36

Autor: Nacionalova redakcija

Istraga o pljački u Brodosplitu gotova do kraja godine

Istraga se nastavlja, a nadležna tijela čekaju i važne informacije koje po tom pitanju trebaju pristići iz Cipra, Njemačke, SAD-a i Nizozemske

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaIstražni postupak o aferi Brodosplit trebao bi biti završen do kraja godine. Potvrdio je to istražni sudac splitskoga Županijskog suda Neven Cambi, koji je danas trebao ispitati posljednja četiri svjedoka, prenosi HTV.

Međutim, na sudu se na kraju nije pojavio vlasnik tvrtke s kojom je Brodosplit potpisao ugovor na štetu od gotovo pet milijuna američkih dolara. Riječ je o poslu gradnje četiri tankera. HRT prenosi kako se na sudu nisu pojavili ni vlasnici drugih tvrtki ponuđača.

Trojica su u pismenoj isprici iznijela svoja saznanja, što je za istragu dovoljno, dok se jedan svjedok još nije javio. Istraga se nastavlja, a nadležna tijela čekaju i važne informacije koje po tom pitanju trebaju pristići iz Cipra, Njemačke, SAD-a i Nizozemske.

Vezane vijesti

Vandoren pozvao na privatizaciju Brodosplita

Vandoren pozvao na privatizaciju Brodosplita

Voditelj Izaslanstva Europske unije u Hravtskoj Paul Vandoren danas je pozvao Vladu na potpisivanje sporazuma o privatizaciji splitskoga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika