10.11.2009. / 11:15

Autor: Andrea Belin

Prekid ili poslovni krah: Fani Horvat zatvorila butik u centru Joker

Vrata butika dvadesetpetogodišnje trudne ljubavnice splitskog gradonačelnika su već nekoliko dana zatvorena. S obzirom da sve ostale trgovine, unatoč recesiji, jako dobro posluju, pretpostavlja se da su se ljubavnici posvađali

Fani Horvat i Željko Kerum na splitskoj riviFani Horvat i Željko Kerum na splitskoj riviFani Horvat, dvadesetpetogodišnja ljubavnica splitskog gradonačelnika Željka Keruma je zatvorila butik "Paola Prata" u njegovom trgovačkom centru "Joker".

S obzirom da sve ostale njezine trgovine nisu osjetile gorak okus recesije, još uvijek se ne zna zašto je Fani zatvorila prodavaonicu luksuzne talijanske odjeće i kožne galanterije.

Nagađa se da je to učinila jer su se ona i splitski gradonačelnik posvađali.

S druge strane, Fani je već u visokom stadiju trudnoće pa bi bilo sasvim logično da se ne može u potpunosti posvetiti poslu jer mora paziti na svoje i zdravstveno stanje bebe.

Inače, trgovinu koja se nalazi u prizemlju Kerumovog trgovačkog centra Joker, studentica menadžmenta otvorila je u ožujku ove godine.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika