09.11.2009. / 15:11

Autor: Nacionalova redakcija

Povratak Metal Manije: Prvi pjevač Iron Maidena 14.11 u Boogaloou

Priprema se party za pamćenje jer će uz dobru svirku i D.J. program biti priređeno i gledanje starih emisija Metal Manie na velikom ekranu, nagradne igre za posjetitelje, metal shop i mnogo drugih zanimljivih stvari. Ulaznice za prvi Metal Mania party uskoro u prodaji

Naslovnica Iron Maiden albuma KillersNaslovnica Iron Maiden albuma KillersPrvi pjevač legendarne grupe Iron Maiden Paul Di Anno nastupiti će ove subote (14.11) u zagrebačkom klubu Boogaloo kao glavna zvijezda 'povratničkog' koncertnog događanja pod kodnim nazivom Metal Mania party. Di Anno je sa Maidenima nastupao tijekom prva dva albuma (Iron Maiden 1980. Killers 1981), pa se može očekivati i oveći blok pjesama iz toga razdoblja. Uz to, Di Anno će zagrebačkoj publici prezentirati i dijelove svoje solo karijere.

Uz njih, Dobri duh rock'n rolla, po prvi puta u Hrvatsku dovodi i izvrstan norveški band THUNDERBOLT, a kao poslastica zasvirati će ponovo oformljena zagrebačka ANESTHESIA koja je svojevremeno kroz TV emisiju imala najviše "vrćenja" od domaćih metal snaga. (Zanimljivo je da je i posljednju ikada emitiranu emisiju Metal Manije 16.09.1997. otvorila upravo Anesthesia sa pjesmom "I'm not the only one")

Priprema se party za pamćenje jer će uz dobru svirku i D.J. program biti priređeno i gledanje starih emisija Metal Manie na velikom ekranu, nagradne igre za posjetitelje, metal shop i mnogo drugih zanimljivih stvari.

Ulaznice u pretprodaji po 100 kuna možete nabaviti u klubu Boogaloo, CD shopovima Dancing Bear, FreeBird, Planet Music, te u svim poslovnicama Eventima.


Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika