10.11.2009. / 14:51

Autor: Nacionalova redakcija

Kerum se požalio veleposlaniku Izraela: 'Država nije učinila ništa za Split'

Izrazio je stav kako se prema prirodi posla Ministrastvo mora u dogledno vrijeme treba prebaciti u Split, baš kao i Ministarstvo poljoprivrede u Osijek. Na tome će poraditi njegova stranka 'kada uđe u sabor', kazao je splitski gradonačelnik

Željko KerumŽeljko Kerum"Neću se libiti reći ono što mislim, državna politika nije za Split uradila ništa", požalio se danas splitski gradonačelnik Željko Kerum veleposlanika Izraela Yossiu Amraniju, kojeg je ugostio u svome uredu.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Kerum je tom prilikom ustvrdio kako su mnogi Splićani bili odabirani na premijerska i ministarska mjesta, ali da bi ubrzo nakon preseljenja u Zagreb zaboravili svoj grad. Kritizirao je i hrvatske političare koji posjećuju druge države, predbacujući im da su im se posjeti svode na šetnju i razgledavanje, dok se po pitanju gospodarstva i ugovaranja novih poslova nije uradilo baš ništa.

"Suradnja ova, suradnja ona, a nikad se ništa nije napravilo. Ne da mi se nigdi ić' i gubit vrime", istaknuo je Kerum, koji je među ostalim svome gostu rekao kako je Zagreb do sada bio centrom svih zbivanja, 'pa je vrijeme da se ta politika promijeni'.

Izrazio je stav kako se prema prirodi posla Ministrastvo mora u dogledno vrijeme treba prebaciti u Split, baš kao i Ministarstvo poljoprivrede u Osijek. Na tome će, kaže Kerum, poraditi njegova stranka 'kada uđe u sabor'.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 11.11.09. 08:39

hajde Kerume lovi rake govnjare,znas li onu staru narodnu "sa davlom doslo i sa davlom ce otici"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika