10.11.2009. / 16:43

Autor: Andrea Belin

Mirna Berend savjetuje Belmi Hodžić: Skini se i bit ćeš popularna

Nakon što je prošli tjedan ismijala manekenku Ninu Morić, u svojoj novoj kolumni, voditeljica je odlučila prokomentirati djevojku rukometaša Mirze Džombe. Između ostalog joj je poručila da se skine

Mirna BerendMirna BerendVoditeljica Mirna Berend u svojoj kolumni u magazinu "Arena" opet napada. Naime, ovaj put je se obrušila na voditeljicu RTL-ovog showa "Pobijedi Šolu" i djevojku rukometaša Mirze Džombe, Belmu Hodžić.

"Skini te dosadne hlače, topić i sakoić u emisijama koje vodiš. Pokaži duge noge i zavidnu figuru... valjda ima još seksi donjeg rublja. Pa da vidiš kako gledanost rast", poručila joj je Berend koja smatra da ukoliko Belma pokaže svoju zavidnu figuru više nikoga neće zanimati njezin ljubavni život.

Osim toga, voditeljica čija je karijera bila na vrhuncu devedesetih godina, pomalo je iznenađena Belminom izjavom da bi jednog dana željela voditi središnju informativnu emisiju.

Belmima veza s Džombom

Inače, veza rukometaša i voditeljice Belme Hodžić dobila je službenu potvrdu kada su ih uhvatili objektivi paparazza prije mjesec dana u riječkom klubu Terminal u trenutku dok su izmjenjivali nježnosti.

Podsjetimo, Belmu su svojedobno mnogi povezivali i s nogometašem Nikolom Karabatićem, ali kuloarske priče pokazale su se lažnima.

Vezane vijesti

Mirza i Belma Džomba: Napokon je došlo vrijeme za prinovu

Mirza i Belma Džomba: Napokon je došlo vrijeme za prinovu

Mirza Džomba, dugogodišnje desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije, u 34. godini života odlučio je zaključiti svoju iznimno uspješnu sportsku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika