10.11.2009. / 18:08

Autor: Martina Čizmić

I to se događa u NFL-u: Igrač pokušao podmititi suca tijekom utakmice

Treba istaknuti činjenicu da su Saintsi i Coltsi i dalje jedine dvije neporažene momčadi

Chad OchocincoChad OchocincoProfesionalni sport uz sebe neizbježno veže i velike količine novaca. Nije neobično čuti različite glasine i priče kako se utakmice kupuju, igrači i suci podmićuju, no to se obično događa daleko od očiju javnosti.

No, ne i u NFL-u. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je Chad Ochocinco iz cincinnati Bengalsa pokušao na terenu podmiti suca ne bi li donio odluku u njegovu korist.

Naime, u trećoj četvrtini utakmice protiv Baltimorea, pri rezultatu 14:3 za Bengalse, Ochocinco je uhvatio Palmerovo dodavanje za 15 jardi uz samu liniju igrališta. Linijski je sudac dosudio ispravno dodavanje, ali su Ravensi zahtjevali provjeru odluke. I dok su se glavni sudac i njegovi pomoćnici gurali ispod cerade kako bi bolje vidjeli na ekranu što se točno dogodilo, Ochocinco je otišao do svoje klupe i od asistenta posudio novac.

Zatim je opušteno krenuo prema jednom od sudaca, presavijena novčanica u ruci i osmijeh na licu. No, izgleda da je sudac shvatio njegovu namjeru i odmah mu rukom pokazao kako nije zainteresiran.

Kasnije je Ochocinco izjavio kako je to napravio samo kao šalu, ali se upravi NFL-a ta šala nije svidjela, pa će Bengalsov wide receiver na svoju kućnu adresu vjerojatno primiti pismo sa pozamašnom novčanom kaznom.


Od ostalih zanimljivosti ovog tjedna treba istaknuti činjenicu da su Saintsi i Coltsi i dalje jedine dvije ne poražene momčadi.

Saintsima i sljedeće kolo ide na ruku jer gostuju kod St. Louisa koji je ove sezone zabilježio samo jednu pobjedu. Coltsi bi se mogli malo više namučiti s obzirom na to da im u goste dolaze Patriotsi.

Rezultati 9. kola

Washington - Atlanta 17:31

Arizona - Chicago 41:21

Baltimore - Cincinnati 7:17

Houston - Indianapolis 17:20

Kansas City - Jacksonville 21:24

Miami - New England 17:27

Green Bay - Tampa Bay 28:38

Carolina - New Orleans 20:30

Detroit - Seattle 20:32

San Diego - NY Giants 21:20

Tennesee - San Francisco 34:27

Dallas - Philadelphia 20:!6

Pittsburgh - Denver 28:10

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika