10.11.2009. / 19:22

Autor: Martina Čizmić

Voda do grla: Pevecovi dobavljači sami kreću u akciju spašavanja

Ističu kako su prijedlozi koji su do sada dolazili od Peveca bili proturječni i nejasni

Dobavljači su sami krenuli u spašavanje PevecaDobavljači su sami krenuli u spašavanje PevecaViše od 300 dobavljača Pevec grupe očito je zaključilo kako ne može čekati da Pevec ili banke smisle neki način za povrat dugovanja. Stoga su se sami organizirali u inicijativni odbor ne bi li spasili posrnulu tvrtku od stečaja.

Kako piše Večernji list, u odboru su Podravka, Croit, Tekstilpromet, ComTrade, Bossiz, ali i mnogi drugi uvjereni su da će ukoliko Pevec ode u stečaj oni ostati kratkih rukava.

Ideja ne nedostaje, a koja će na kraju biti najprihvatljivija tek treba vidjeti. Dobavljači pokušavaju osmisliti kako da se zadovolje i svi oštećeni i Pevec.

Među prijedlozima koji se najčešće čuju je onaj da dobavljači postanu dioničari tvrtke. Ističu kako su prijedlozi koji su do sada dolazili od Peveca bili proturječni i nejasni.

Inače, ovih je dana zaista tužna slika u Pevecovim trgovačkim centrima. Police su polu prazne, kupaca gotovo da i nema, a i zaposleni imaju zabrinut izraz lica. Nije ni čudno kada nitko ne zna kad će se Pevecova 'agonija' okončati i na koji način.

Vezane vijesti

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

Čelnici sindikata u Brodotrogiru zatražili su danas od prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića da se žurno očituje o… Više

Komentari

registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 12.11.09. 01:28

Ma Pevec je selski muljator koji se igra fer igrača - pristat če na sve pod uvjetom da svoju imovnu sakrije od dobavljača i lagano klizne u - penziju. Za ostatak života i previše.I nikom ništa.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika