10.11.2009. / 22:32

Autor: Anamarija Kronast

Trenutak istine: Ungaro suradnju s Lindsay Lohan nazvao "strahotom"

Emanuel Ungaro je tijekom susreta s publikom na filmskom festivalu u Estorilu u Portugalu ocijenio "strahotom" suradnju glumice Lindsay Lohan, koja je imenovana umjetničkom savjetnicom modne kuće koja nosi njegovo ime

Lindsay LohanLindsay LohanModnom je svijetu odavno jasno kakvu je katastrofu prouzročila glumica Lindsay Lohan u modnoj kući Ungaro, no dosad se to nitko nije usudio javno izreći.

Ipak, Emanuel Ungaro je tijekom susreta s publikom na filmskom festivalu u Estorilu u Portugalu ocijenio "strahotom" suradnju glumice Lindsay Lohan, koja je imenovana umjetničkom savjetnicom modne kuće koja nosi njegovo ime.

"Suradnja s Lindsay Lohan je strahota", rekao je francuski kreator u ponedjeljak navečer tijekom susreta s publikom na međunarodnom festivalu u Estorilu blizu Lisabona.

"Bijesan sam, ali ne mogu ništa učiniti", dodao je, objasnivši da nema nikakve veze s tom kućom od kada je 2005. otišao u mirovinu.

Španjolska stilistica Estrella Archs umjetničkom savjetnicom imenovala je hollywoodsku glumicu Lilo, sklonu alkoholu i drogama.

Estrella je naslijedila Estebana Cortazara koji se povukao nakon dolaska upitne hollywoodske glumice.

Vezane vijesti

Za nogometnu tragediju u Egiptu optuženo 75 osoba

Za nogometnu tragediju u Egiptu optuženo 75 osoba

Egipatski vrhovni tužitelj optužio je 75 osoba za ubojstvo i nemarno ponašanje u vezi s tragičnim događajem koji se dogodio na nogometnoj utakmici u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika