11.11.2009. / 10:56

Autor: Andrea Belin

Severinu zamalo oteli kriminalci u noćnom klubu u Zaprešiću

Incident se dogodio prije šesnaest godina kada pjevačica još nije mogla birati gdje će nastupati. Gažu je odradila bez benda i tijekom pauze prišao joj je jedan od obožavatelja pod prijetnjom da će ju oteti. Seve je najprije mislila da se radi o skrivenoj kameri

Severina Severina U emisiji Narodnog radija "Kavica sa Sonjom" gostovala je pjevačica Severina Vučković i otkrila je neke detalje o počecima svoje karijere.

Između ostalog je kazala kako je prije šesnaest godina bila zamalo oteta u jednom noćnom klubu u Zaprešiću.

Priznala je da davne 1993. godine kada još nije bila toliko poznata, nije mogla birati gdje će nastupati. Ovu gažu odradila je bez benda i tijekom pauze prišao joj je jedan od obožavatelja pod prijetnjom da će ju oteti.

Pjevačica je bila uvjerena da je riječ o skrivenoj kameri

U početku, priznaje Severina, nije mislila da je situacija tako ozbiljna, najprije joj je palo na pamet da se radi o skrivenoj kameri.

Na svu sreću, u pomoć joj je priskočio gardobijer kluba, a nešto kasnije pojavio se i njezin vozač kojemu je otmičar prijetio nožem.

Kada se situacija smirila djevojka Slavka Šainovića je nastavila s nastupom. U cijeli incident umješala se i policija koju su kriminalca poznavali već od prije.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
3/7/09

GLAVNISUDAC, 12.11.09. 01:48

a jeboooooote članka!!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika