11.11.2009. / 15:08

Autor: Martina Čizmić

Popijač tvrdi da nije novi ministar, ali ipak prima čestitke kolega

"To mora biti netko tko može rješavati izrazito krupne gospodarske probleme. Nije važno tko pripada kome, je li lijep ili manje lijep, je li na ovoj ili onoj strani", rekla je premijerka

Đuro PopijačĐuro PopijačSusret ekonomista u Opatiji okupio je ugledne ekonomske stručnjake iz cijele Hrvatske, pa ne iznenađuje činjenica da su se u kuloarima bavili temom budućeg ministra gospodarstva.

Iako premijerka Jadranka Kosor nije željela otkriti ime novog ministra, već je uporno ponavljala kako još nije donijela odluku, ali da će to učiniti do kraja tjedna.

Na novinarsko inzistiranje o konkretnom imenu, premijerka se našalila rekavši "želite li da vam nacrtam i fotorobot".

"To mora biti netko tko može rješavati izrazito krupne gospodarske probleme. Nije važno tko pripada kome, je li lijep ili manje lijep, je li na ovoj ili onoj strani", rekla je premijerka.

Upravo zbog ove zadnje opaske po kuloarima se proširila informacija kako premijerka Damira Polančeca namjerava zamijeniti sa čak dva potpredsjednika. Jedan od njih bio bi aktualni ministar zdravstva Darko Milinović, o čemu se već dulje nagađa, dok bi drugi bio Borislav Škegro.

No, kao novi ministar gospodarstva i dalje se najčešće spominje Đuro Popijač, koji danas takva nagađanja nije želio komentirati. Zanimljivo je da su mu neki ekonomisti i državni dužnosnici tijekom skupa davali čestitke kao da je već izabran za ministra.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika