11.11.2009. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Ipak nije siroče: Brenin Johnny je sin njezine kuharice i vrtlara

S obzirom da dječak u kući u kojoj Brena živi sa svojim suprugom Slobodanom Živojinovićem živi već dvije godine, nije nikakvo iznenađenje što pjevačicu naziva majkom

Johnny; Foto:BlicJohnny; Foto:BlicInformacija da će Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena zakonski uskoro postati majka Filipinca Johnnyja odjeknula je gotovo svim medijima, međutim kako doznaje srpski Blic, četverogodišnji dječak je sin Brenine kuharice i vrtlara koje je srpska folk zvijezda dovela u svoj dom prije dvije godine iz Amerike i koji još uvijek rade i stanuju kod Živojinovića.

"Istina je da Johnny živi kod mene, ali mislim da nema potrebe da objašnjavam detalje i okolnosti te priče", kazala je pjevačica.

S obzirom da dječak u kući u kojoj Brena živi sa svojim suprugom Slobodanom Živojinovićem živi već dvije godine, nije nikakvo iznenađenje što i pjevačicu naziva majkom.

Inače, Brena je u braku s bivšim tenisačem rodila dva sina, Stefana i Viktora, a treći, Filip je iz prvog braka njezinog supruga.

Vezane vijesti

"Blagovati na tragu klasika"

"Blagovati na tragu klasika"

Knjiga "Blagovati na tragu klasika" istaknute hrvatske spisateljice, prevoditeljice i znanstvenice Irene Lukšić genijalna je i polivalentna knjiga -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika