11.11.2009. / 17:14

Autor: Boris Bilas

15. Sa(n)jam knjige u Puli pod upitnikom zbog financijskih problema

Neki od sponzora ovogodišnjeg sajma nisu ispoštovali svoje ugovorene obaveze i novac nije stigao do organizatora, koji imaju velikih problema u zatvaranju financijske konstrukcije same priredbe

Magdalena Vodopija, ravnateljica festivalaMagdalena Vodopija, ravnateljica festivalaPulski Sa(n)jam knjige u Istri ove godine slavi 15 godina postojanja. Ovogodišnje izdanje ove popularne manifestacije trebalo bi se održati 4. do 13. prosinca, no kako saznajemo njegovo održavanje je pod znakom pitanja.

Naime, za sutra su organizatori ove priredbe najavili konferenciju za medije na kojoj bi javnost trebali upoznati na probleme sa kojima se susreću u organizaciji 15. po redu sajma.

Kako saznajemo, neki od sponzora ovogodišnjeg sajma nisu ispoštovali svoje ugovorene obaveze i novac nije stigao do organizatora, koji imaju velikih problema u zatvaranju financijske konstrukcije same priredbe.

Kako su neki od glavnih pokrovitelja Sa(n)jam knjige grad Pula, ministarstvo kulture, Istarska županija, ministarstvo obrane i Turistička zajednica Grada Pule, moguće je da zbog teške financijske situacije u kojoj se nalazi država trpi i ovaj popularni književni sajam.

Vezane vijesti

Za uskrsni vikend u Istru ušlo oko 65 tisuća putnika

Za uskrsni vikend u Istru ušlo oko 65 tisuća putnika

Tijekom proteklog vikenda u Istru je preko triju graničnih prijelaza - Plovanija, Kaštel i Požane ušlo ukupno 65.710 putnika, među kojima su 53.653… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika