12.11.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Okrutna istina: Znate li koliko ste zapravo dobri u seksu

Ukoliko vas partner niti jedanput nije pohvalio da ste dobri u krevetu, a svaki put se vraća u vašu postelju možete biti sigurni da ga seksualno zadovoljavate. Ako k tome niste previše sebični i uvijek ste spremni isprobati nove stvari, vi ste korak do titule najbolje ljubavnice

Svi eksperimenti su dozvoljeniSvi eksperimenti su dozvoljeniOdmah na početku valja napomenuti da dobar i kvalitetan seks ne prestaje u trenutku doživljavanja orgazma.
Kvalitetan seks počinje s predigrom i završava takozvanom "post igrom" koja uključuje nježne poljupce, milovanje i komplimente za dobro obavljen posao. Doduše, to su samo neki od pokazatelja da vaš partner s vama zaista uživa u spavaćoj sobi.

Uvijek se vraća u vašu postelju

Ako se vaš seksualni partner redovito vraća u vašu postelju znači da vas se ne može zasititi i da ste ga doslovno izludjeli. Kada prestane izražavati želju za zabavom u spavaćoj sobi, vrijeme je da nešto promijenite jer je tada više nego očito da ne zadovoljavate njegove seksualne potrebe.

Nesebičnost

Dobri ljubavnici nisu sebični, štoviše oni će radije seksualno zadovoljiti partnera nego sebe. Ukoliko redovito ispunjavate njegove želje i iznova otkrivate najkritičnije točke na njegovom tijelu, znači da ste uistinu dobra ljubavnica. Doduše, kod nekih žena proces usavršavanja traje duže pa savjetujemo da to činite s partnerom i fazu istraživanja učinite što zanimljivijom.

Eksperimentiranje

Savršeni ljubavnici su uvijek spremni otkrivati nove poze. Pri tome se misli i na oralni seks koji također niti u jednom trenutku ne smije biti dosadan. Stoga, iznenadite partnera seksi rubljem, pripremite mu romantičnu večeru, a ne bi bilo loše da ga pokušate zadovoljiti na nekom javnom mjestu. Tijekom seksa možete koristiti i vulgarne izraze. Zapamtite da ukoliko želite osvojiti titulu najbolje ljubavnice, u seksu ne smijete poznavati granice.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika