12.11.2009. / 13:13

Autor: Totalsport

Dunga pozvao Thiaga Silvu umjesto Luisaa, a predsjednik Brazila hoće Ronaldinha

Brazilski izbornik Dunga pozvao je braniča Milana Thiaga Silvu za prijateljske utakmice protiv Engleske i Omana, 14. i 17. ovog mjeseca

Ronladinho i Thiago SilvaRonladinho i Thiago SilvaBrazilski izbornik Dunga pozvao je braniča Milana Thiaga Silvu za prijateljske utakmice protiv Engleske i Omana, 14. i 17. ovog mjeseca.

Dunga je bio primoran naknadno priključiti Milanova nogometaša nakon što je Benficin branič Luisao završio na operaciji zbog upale slijepog crijeva.

Milan je objavio kako je “u svjetlu dobrih odnosa sa Brazilskim nogometnim savezom” prihvatio Dungin zahtjev, unatoč tome što je prošao rok za pozive igračima.

A drugi Brazilac u sastavu “rossonera” posljednjih je dana stalna tema u medijima, kako u Brazilu, tako i u Italiji. Radi se o Ronaldinhu i o pitanju hoće li se naći na popisu za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Svoj stav o tome ima i brazilski predsjednik Lula da Silva.

- Ronaldinho može biti naše najjače oružje na SP-u. Brazilski narod i ja se nadamo tome. Početak sezone u Milanu mu nije bio dobar, ali ima vremena do SP-a. Ako počne raditi i žrtvuje se za svoj cilj, vjerujem da će naš izbornik Dunga imati na raspolaganju najbolju verziju Ronaldinha - rekao je Lula za Gazzettu dello Sport.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika