12.11.2009. / 14:38

Autor: Nacionalova redakcija

Renoprom otvorio najveći TechnoMax u Hrvatskoj

"Osobito nam je zadovoljstvo što u kontinuitetu i na sve više pomno biranih lokacija svojim kupcima približavamo svjetske trendove i ponudu najkvalitetnijih brendova i proizvoda potrošačke elektronike i IT opreme", izjavio je direktor tvrtke Miro Petravić

Trgovina Technomaxa u West Gateu najveća je njihova trgovina u HrvatskojTrgovina Technomaxa u West Gateu najveća je njihova trgovina u HrvatskojRenoprom je službeno otvorio vrata svog novog TechnoMax megastora u sklopu najvećeg shopping centra u Hrvatskoj - West Gatea.

Od početka studenog, Renoprom je ovlašteni distributer Panasonic uređaja te je ponuda proizvoda ovog proizvođača znatno poboljšana u novom megastoru. Osim standardno velikog izbora tehničke robe široke potrošnje, kvalitativni pomak vidljiv je i u segmentu informatike i IT opreme, prvenstveno kroz distribuciju top brandova, kao što su: Cooler Master, Linkwood, Manhattan, Intellinet i dr.

"Posebno smo ponosni što upravo sada otvaramo svoj najveći dućan. Time pokazujemo ispravnost i dosljednost u ostvarenju naših poslovnih odluka. Osobito nam je zadovoljstvo što u kontinuitetu i na sve više pomno biranih lokacija svojim kupcima približavamo svjetske trendove i ponudu najkvalitetnijih brendova i proizvoda potrošačke elektronike i IT opreme", izjavio je direktor tvrtke Miro Petravić.

Posebna pažnja posvećena je uređenju specijalizirane gaming zone u kojoj će i najizbirljiviji gameri naći sve što im treba, te će moći isprobati najnovije naslove na nekom od atraktivnih gaming simulatora. Ovime se TechnoMax definitivno profilira kao jedini pravi domaći lanac sa najvećom i najširom ponudom gaming i IT opreme, a vezanje uz velike trgovačke centre, kao što je novootvoreni West Gate, pokazuje kako u Renopromu pozorno slijede svjetske trendove distribucije.

Vezane vijesti

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Tvrtka Računi.hr sa svojom tehnologijom PhotoPay izabrana je za jednu od 15 najperspektivnijih europskih tvrtki koje će se predstaviti u Belfastu, na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika