12.11.2009. / 15:30

Autor: Andrea Belin

Ronnie Wood se rastao od žene i otjerao ljubavnicu

Razlog prekida navodno je Ronniejeva nevjera, a s obzirom da je glazbenik tijekom vremena potrošio veći dio imovine i ušteđevine, Jo će se zadovoljiti sa 6,5 milijuna funti, što je znatno manji iznos nego je prvotno očekivala

Ronnie WoodRonnie WoodŠezdesetdvogodišnji gitarist Rolling Stonesa, Ronnie Wood, se službeno rastao od svoje supruge Jo s kojom je bio u braku dvadeset i četiri godine.

Naime, losangeleski Visoki sud je u srijedu dugogodišnje supružnike zauvijek oslobodio bračne dužnosti. Razlog prekida navodno je Ronniejeva nevjera.

S obzirom da je glazbenik tijekom vremena potrošio veći dio imovine i ušteđevine, Jo će se zadovoljiti sa 6,5 milijuna funti, što je znatno manji iznos nego je prvotno očekivala.

Glazbenik prekinuo s ljubavnicom

Inače, par se rastao još u srpnju prošle godine kada je glazbenik započeo vezu s trideset i osam godina mlađom Ruskinjom Ekaterinom Ivanovom s kojom je svojedobno i prekinuo.

Wood i njegova, sada već bivša supruga imaju dvoje djece, kćer Leah i sina Tyrona, a Ronnie iz prethodnog braka i jedne veze ima i sinove Jessiea i Jamiea.

Vezane vijesti

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

'Ja sam poput Picassa koji je naslikao ljestve nakon što je ostavio ljubavnicu na dnu poslije svađe', zaključio je 64-godišnji glazbenik Ronnie Wood… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika