12.11.2009. / 16:10

Autor: Totalsport

Misimović: Pokušat ćemo dobiti Portugalce i u Lisabonu

Za BBC Sport dvojica su nogometaša Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović i Edin Džeko, progovorili o izgledima reprezentacije koju vodi Ćiro Blažević u dvobojima s Portugalcima

Zvjezdan MisimovićZvjezdan MisimovićZa BBC Sport dvojica su nogometaša Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović i Edin Džeko, progovorili o izgledima reprezentacije koju vodi Ćiro Blažević u dvobojima s Portugalcima.

- Pokušat ćemo pobijediti u objema utakmicama. Uspijemo li izvući pozitivan rezultat iz Lisabona, bit će daleko izglednije da se pred našim navijačima u Zenici plasiramo na SP u Južnoafričku Republiku - rekao je Misimović te nastavio:

- Stvarno smo dobra klapa, držimo se skupa poput prijatelja i mnogo se zabavljamo predstavljajući našu zemlju. Ne mogu reći jesu li ove dvije utakmice najvažnije u mojoj karijeri, ali nesumnjivo su vrlo, vrlo važne. Opasni smo pogotovo u igri prema naprijed. Imamo jako dobre napadače u momčadi i oni nam podižu samopouzdanje - konstatirao je 27-godišnji veznjak, dok se njegov suigrač iz Wolfsburga, četiri godine mlađi Džeko, nadovezao:

- Velik je ovo događaj za našu zemlju. Svi se vesele ovim utakmicama, ali nitko više od nas samih. Radi se o velikoj stvari i učinit ćemo apsolutno sve što možemo da bismo se kvalificirali na SP.

- Portugalci su favoriti. Imaju sjajan sastav i puno iskustva, no to ne znači da smo mi bez izgleda. Dobro se slažemo i vrlo smo opasni napadački. Jedino što nam nedostaje jest ono čega Portugalci imaju u izobilju: iskustva.

- Bilo bi fantastično kada bismo otišli u JAR. Kao što znate, Bosna i Hercegovina nikad nije igrala na SP-u. Bilo bi to nevjerojatno postignuće za nas, ali i još veće iznenađenje za čitav nogometni svijet.

Vezane vijesti

Mandela se nakon laparoskopije osjeća dobro

Mandela se nakon laparoskopije osjeća dobro

Bivši južnoafrički predsjednik i borac protiv apartheida Nelson Mandela (93), koji je hospitaliziran zbog bolova u želucu, podvrgnut je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika