13.11.2009. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Mesar je radio kao žigolo i naplaćivao seks 50 eura

Dvadesetsedmogodišnji Suad Mujagić iz Zagreba uglavnom je govorio o svom bračnom životu. Između ostalog je kazao kako se oženio na nagovor svojih roditelja. Tijekom braka je prakticirao seksualni odnos u troje, a odgovor kako se nije prijateljima hvalio da njegova žena doma nevino šuti i radi dok se on druži s ljubavnicama, poligraf je pokazao kao lažan i Suad je kući otišao bez osvojenog iznosa

Suad Mujagić; Foto: Nova TvSuad Mujagić; Foto: Nova TvNakon što je sišao s vruće stolice s osvojenih deset tisuća kuna prošlog četvrtka, dvadesetsedmogodišnji mesar iz Zagreba, Suad Mujagić, je nastavio svoje sudjelovanje u showu "Trenutak istine" i ovog tjedna.

Između ostalog je priznao da je suprugu upoznao na koncertu folk pjevačice Stoje, a oženio se na nagovor svojih roditelja. Na dan vjenčanja se užasavao pomisli tko će mu biti žena, a trenutačno ju doživljava kao svoje vlasništvo. Tijekom braka prakticirao je seksualne odnose u troje, međutim u toj avanturi nije sudjelovala njegova supruga.

Seksao se u troje

Učinio je to s prijateljem Gojkom koji je bio s njim u studiju i još jednom ženom. Suad je priznao kako bi se za novčanu naknadu mogao seksati s vršnjakinjom svoje majke, međutim već na sljedećem pitanju je kazao kako je svojedobno primao novac za seks jer je dva mjeseca radio kao žigolo. Pola sata seksa naplaćivao je pedeset eura. Kazao je da ne može odoljeti sunčanju u solariju, štoviše, to mu je čak važnije od obiteljskih obaveza.

Mesar je na kraju kazao kako se nije prijateljima hvalio da njegova žena doma nevino šuti i radi dok se on druži s ljubavnicama. Poligraf je pokazao da je odgovor lažan i Suad je kući otišao bez osvojenog iznosa.

Nakon njega, na škakljiva pitanja Jasne Nanut odgovarao je tridesetčetverogodišnji konobar Danijel Matešković, također iz Zagreba. Gledatelji su imali prilike saznati da je skrivio sudar s kombijem punim časnih sestara te da kod kuće u terariju ima zmiju Bou Constrictor dugu oko metar i dvadeset centimetara. Zanimljivo je da smatra kako je divljim životinjama mjesto u divljini.

Danijel radi u narodnjačkom klubu i djevojke mu se redovito upucavaju kako bi dobile besplatno piće. Priznao je da je posesivna osoba te da je svojedobno virio bivšoj zaručnici kroz prozor kako bi vidio s kim se sastaje. Zbog ljubomore je čak i uhodio jednu od svojih djevojaka.

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika