13.11.2009. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Rihanna seksi izgledom promovira novi singl "Hard"

Nakon što je lansirala prvi singl "Russian Roulette", za čiju je naslovnicu pozirala u toplesu ogrnuta bodljikavom žicom, pjevačica s Barbadosa nedavno je predstavila i drugu pjesmu pod nazivom "Hard". Za naslovnicu ove skladbe glazbenica je otišla korak dalje i pojavila se bez gaćica

Rihanna; Foto: The SunRihanna; Foto: The SunDvadesetjednogodišnja pjevačica Rihanna trenutačno se bavi promocijom novog, četvrtog po redu, studijskog albuma "Rated R" koji je ujedno i nasljednik "Good Girl Gone Bad" iz 2007. godine.

Nakon što je lansirala prvi singl "Russian Roulette", za čiju je naslovnicu pozirala u toplesu ogrnuta bodljikavom žicom, pjevačica s Barbadosa nedavno je predstavila i drugu pjesmu pod nazivom "Hard".

Za naslovnicu ove skladbe glazbenica je otišla korak dalje i pojavila se bez gaćica.

"Žena godine"

Iako je svojedobno proglašena "Ženom godine" časopisa "Glamour", Rihanna ne razmišlja previše o svojim odjevnim kombinacijama. I na dodjeli spomenute nagrade pojavila se u haljinici koja je otkrivala njezine grudi.

Inače, na pjesmi "Hard" Rihanna je surađivala s reperom Jeezyjem.

Vezane vijesti

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama. Popularna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika