13.11.2009. / 12:59

Autor: Andrea Belin

Priroda ili estetska kirurgija: Nicole Kidman odjednom "narasle" grudi

Iako su znatiželjnici pretpostavili da je riječ o estetskoj operaciji, supruga Keitha Urbana priznala je kako je glavni "krivac" njezinog zanosnog poprsja kći Sunday Rose koju je rodila u srpnju prošle godine

Nicole KidmanNicole KidmanNa nedavnoj dodjeli godišnjih nagrada za country glazbu u Nashvilleu, crvenim tepihom prošetali su i hollywoodska glumica Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban.

Međutim, umjesto na country glazbenika, sve oči bile su uprte u grudi slavne glumice koje samo što nisu ispale iz crvene haljine koja je pratila liniju njezinog mršavog tijela.

Zli jezici su naravno, odmah progovorili komentirajući kako se Nicole podvrgla vještim rukama estetskih kirurga.

Kidman je odmah demantirala takva nagađanja, objašnjavajući kako je glavni krivac njezinog zanosnog poprsja kći Sunday Rose koju je rodila u srpnju prošle godine.

Inače, pjevaču je to prvo dijete jer Nicole ima već dvoje usvojene djece, sedamnaestogodišnju Isabellu i petnaestogodišnjeg Connora iz braka sa Tomom Cruiseom.
Podsjetimo, nedavno su australski mediji "optužili" glumicu da zanemaruje svoju posvojenu djecu, a da svu pažnju posvećuje Sunday Rose.

Vezane vijesti

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Australska glumica i oskarovka Nicole Kidman u budućnosti bi svoju bogatu kolekciju nagrada mogla obogatiti još jednom. Naime, ova 44-godišnjakinja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika