13.11.2009. / 14:56

Autor: Nacionalova redakcija

Nokia N97 mini napokon dostupna i na hrvatskom tržištu

Nokia N97 mini, jedan od najiščekivanijih smartphonea ove godine, od danas je na hrvatskom tržištu dostupan u ekskluzivnoj ponudi mobilnog operatera Tele2

Nova Nokia od sad je dostupna i u HrvatskojNova Nokia od sad je dostupna i u HrvatskojSmartphone Nokia N97 mini manja je i izradom kvalitetnija inačica popularne Nokije N97. Ovaj vrhunski mobilni uređaj dimenzija 113x 53 x 14mm i težine 138 grama, odlikuju izvrsne karakteristike. Dolazi sa nagibnim potpuno funkcionalnim zaslonom osjetljivim na dodir i QWERTY tipkovnicom koja postaje dostupna jednostavnim izvlačenjem donjeg dijela aparata.

N97 mini u Tele2 ponudi dolazi s 8GB interne memorije te utorom za microSD memorijsku karticu dovoljnom za pohranu velike količine podataka što će zasigurno razveseliti poslovne korisnike. Za sve ovisnike o Internetu tu je i podrška za GPRS/HSCSD/EDGE/HSDPA brzine 3.6 Mbps za bezbrižno surfanje. i WiFi te bluetooth s A2DP-om koji podupire višekanalni zvuk pri spajanju s različitim audio uređajima. Ujedno, mobitel je opremljen i TV izlazom. Nokia N97 mini radi na operativnom sustavu Symbian 9.4, a sve će korisnike oduševiti i provjerenim Nokijinim GPS sustavom te digitalnim kompasom.

Mobilni telefon za korisnike u pokretu

Multimedijske su mogućnosti prilagođene i najzahtjevnijim korisnicima – glazbeni player može neprekidno raditi do 28 sati, a za kvalitetu fotografija zadužena je kamera rezolucije 5 Mp, opremljena vrhunskom optikom Carl Zeiss, autofokusom i dual LED bljeskalicom.

Uređaj je u ekskluzivnoj ponudi dostupan u cherry black boji, a korisnici ga mogu nabaviti na ovlaštenim Tele2 prodajnim mjestima po cijeni već od 2595 kuna.

Predstavljanjem smartphonea N97 mini u ekskluzivnoj ponudi, Tele2 nastavlja svojim korisnicima pružati najveću kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni još se jednom dokazujući se kao najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga u svakom segmentu u kojem je prisutan – od najpovoljnijih cijena glasovnih i podatkovnih usluga, mobilnih uređaja te mobilnog Interneta.

Vezane vijesti

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

H1 ulazi i u mobilnu telefoniju

Nakon tri mobilna operatera i jednog virtualnog, Hrvatska će uskoro dobiti još jednu virtualnu mobilnu mrežu. H1 Telekom dobio je od HAKOM-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika