13.11.2009. / 14:55

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Bandić predao 60.000 potpisa: Radit ću i orati za Hrvatsku

"Odlučio sam nešto ranije završiti prikupljanje potpisa jer već sutra ujutro u 9 sati u Iloku počinjem buditi Hrvatsku. Idem čuti probleme naših građana diljem zemlje tako da ih već u veljači mogu i rješavati"

Milan BandićMilan BandićMilan Bandić prvi je danas od svih predsjedničkih kandidata predao potpise za svoju kandidaturu za predsjednika države. U drvenim kutijama za jabuke obloženima Bandićevim logom donio je gotovo 60.000 potpisa građana koje je prikupio u posljednjih šest dana.

"Odlučio sam nešto ranije završiti prikupljanje potpisa jer već sutra ujutro u 9 sati u Iloku počinjem buditi Hrvatsku. Idem čuti probleme naših građana diljem zemlje tako da ih već u veljači mogu i rješavati. Istim žarom kojim sam deset godina 16 sati na dan radio za Zagreb, radit ću i orati za Hrvatsku", kazao je Bandić te je dodao kako će u ponedjeljak odlučiti tko će ga zamjenjivati na dužnosti gradonačelnika.

Potrošit ću manje od onog tko bude iza mene

Na novinarsko pitanje koliko novca namjerava potrošiti u kampanji, odgovorio je da će potrošiti tri puta manje nego što to danas pišu neke dnevne novine. "Potrošit ću tri puta manje nego što to piše danas na naslovnici jednog dnevnog lista, ali i manje od onoga tko na izborima bude iza mene, odnosno drugi, budući da ću ja pobijediti", rekao je Bandić.

Rekao je i kako on nikoga nije prisiljavao da mu da potpis za kandidaturu, komentirajući novinske napise da su radnici "Konstruktora" bili podvrgnuti pritisku. "Do sada sam prikupio više od gotovo 60.000 potpisa i nitko iz moga stožera, niti ja osobno nismo nikoga prisiljavali, a je li se nešto takvo događalo na terenu, ja to ne znam", rekao je.

Za radnike Zagrebačkog holdinga, za koje se u medijima špekulira da rade u njegovu izbornom stožeru, rekao je kako oni, kao i svi ostali, moraju izvršavati svoje radne obveze, a u slobodno vrijeme mogu politički djelovati po svome nahođenju, kao i svi ostali građani.

Na novinarsko pitanje da prokomentira medijske napise o prodaji zagrebačke "Arene", odgovorio je da to treba pitati vlasnika, odnosno Ingru, jer Grad i Vlada svoje obveze uredno ispunjavaju.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
7/11/09

prodajsve, 13.11.09. 19:11

A koja si ti kmicaaaaaa rodijace !!!
Jadna nan majka kad ovaj stavi shapu na tajne sluzbe


registracija
8/8/09

tovar62, 14.11.09. 02:31

"prodajsve"places za Udbom posto ce je Milan napokon unistiti


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika