13.11.2009. / 15:21

Autor: Andrea Belin

Megan Fox otkriva: Osjećam se kao prostitutka jer uživam u seksu

Dvadesettrogodišnja glumica se požalila kako ju mnogi, naročito pripadnice nježnijeg spola, unatoč tome što je u vezi s istim muškarcem od svoje osamnaeste godine, nazivaju promiskuitetnom ženom. Osim toga, smeta ju što mnogi još uvijek smatraju da su privlačne žene priglupe

Megan FoxMegan FoxNakon što je svojedobno priznala da je biseksualka, jedna od trenutačno najpoželjnijih glumica svijeta, Megan Fox, opet je progovorila o svojoj seksualnosti.

Ovaj put se požalila novinarima "New York Timesa" kako ju mnogi, naročito pripadnice nježnijeg spola, unatoč tome što je u vezi s istim muškarcem od svoje osamnaeste godine, nazivaju promiskuitetnom ženom.

"Problem je u tome što svi misle da su atraktivne djevojke ili glupe ili lake djevojke", požalila se glumica koja je već nekoliko puta proglašena najseksepilnijom ženom svijeta.

Glumica koja je svoju najveću popularnost stekla u Transformersima, za razliku od nekih zvijezda, smatra da bi joj image "lake djevojke" ne bi previše pomogao u karijeri.

"Da sam bila tipična starleta i govorila prave stvari u pravo vrijeme, sigurno nikada ne bih došla do ove pozicije", kaže Megan i dodaje kako se sve žene u Hollywoodu prodaju kao seks simboli.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika