13.11.2009. / 17:31

Autor: Andrea Belin

Lepa Brena ipak ne može posvojiti sina svoje kuharice i vrtlara

Pjevačica je potvrdila da je maleni dječak uistinu sin Delije i Viktora koji već dvije godine žive i rade u njezinoj kući. S obzirom da ima žive roditelje, dječak ne može biti posvojen

Lepa BrenaLepa BrenaVijest da će pjevačica Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena usvojiti dječaka s Filipina pojavila se u svim medijima, a još više medijske prašine podiglo se kada je u javnost procurila informacija da je četverogodišnji Johnny sin Brenine kuharice i vrtlara.

Nakon nekoliko dana odlučila je progovoriti i pjevačica. Naime, Brena je potvrdila da je maleni Johnny uistinu sin Filipinaca koji već dvije godine žive i rade u njezinoj kući.

"Johhny je dakle, sin Delije i Viktora, i ne može biti posvojen kad ima svoje žive roditelje", kazala je pjevačica.

Inače, tajna Živojinovićevih otkrivena je nedavno tijekom jednog televizijskog intervjua. Dok je televizijska ekipa boravila u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi, u kadru se iznenadno pojavio maleni Filipinac.

Podsjetimo, Brena je u braku s bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem rodila dva sina, Stefana i Viktora, a treći, Filip, je iz prvog braka njezinog supruga.

Vezane vijesti

Otkazan koncert Lepe Brene u Osijeku zbog branitelja i Srbovog HSP-a

Otkazan koncert Lepe Brene u Osijeku zbog branitelja i Srbovog HSP-a

Organizatori koncerta Lepe Brene u Osijeku, Udruga Student 3P i sama pjevačica, otkazali su koncert, navodeći kao razlog negativne političke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika