13.11.2009. / 20:01

Autor: Boris Bilas

Vidošević iza rešetaka: 'Preuređeni' plakati predsjedničkog kandidata

Preko njegovih plakata s porukom "Ovo mjesto rezervirano je za trećeg hrvatskog predsjednika" tako su postavljene zatvorske resetke koje "rezerviranom mjestu" daju potpuno novo značenje

Kako se bliži i službeni početak predizborne kampanje koja bi trebala krenuti 18. studenog, tako je i atmosfera između izbornih stožera kandidata sve napetija.

Zadnji primjer je i slučaj s promidžbenim plakatima Nadana Vidoševića koje je ovih dana na zagrebačkim ulicama nepoznati umjetnik odlučio malo promijeniti.

Nepoznata osoba odlučila je malo "preurediti" poruku Nadana Vidoševića na plakatima diljem grada koristeći samoljepljivu traku.

Preko njegovih plakata s porukom "Ovo mjesto rezervirano je za trećeg hrvatskog predsjednika" tako su postavljene zatvorske rešetke koje "rezerviranom mjestu" daju potpuno novo značenje.

Tko stoji iza ovog "poduhvata" nije poznato, kao što za sada nije poznata niti reakcija izbornog stožera Nadana Vidoševića.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 15.11.09. 11:55

tamo je i mjesto lupežima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika