14.11.2009. / 23:20

Autor: Totalsport

Modrić neće igrati niti protiv Wigana naredne nedjelje

Oporavak Luke Modrića, hrvatskog nogometaša i člana londonskog Tottenhama, i dalje traje sporo i duže nego što se očekivalo i najavljivalo

Luka ModrićLuka ModrićOporavak Luke Modrića, hrvatskog nogometaša i člana londonskog Tottenhama, i dalje traje sporo i duže nego što se očekivalo i najavljivalo.

Modrić je, podsjetimo, slomio fibulu desne potkoljenice u premierligaškom susretu Tottenhama i Birminghama igranom krajem kolovoza. Dogodilo se to nakon grubog starta Leeja Bowyera, a vezni igrač Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije od tada nije zaigrao.

Najavljivalo se da bi mogao zaigrati krajem listopada, pa je povratak prolongiran za početak studenoga, a unatoč tome što se bliži sredina mjeseca Modrić još nije zaigrao.

- Na treninzima ovog tjedna je Modrić i dalje osjećao bol. Nije fleksibilan na mjestu ozljede i dalje je vidno da nije spreman za igru - izjavio je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Narednog vikenda, u nedjelju, Tottenham igra domaći ogled Premiershipa protiv Wigana, a Redknapp ne očekuje da će imati na raspolaganju Modrića.

- Po tom pitanju je dobrodošla reprezentativna pauza. Modrić je dobio još vremena za oporavak.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika