15.11.2009. / 09:26

Autor: Anamarija Kronast

Ples sa zvijezdama: Ispala razočarana Vanessa Radman, zablistala Iva Šulentić

Zvijezdi soap opera žiri je zamjerio činjenicu da su u trećoj emisji od njih očekivali više te su im, uz četiri šestice, kazali da im je ipak nedostajalo energičnosti. Očito su isto smatrali i tv gledatelji, a Vanessa Radman je tvrdila kako ipak nije razočarana, no priznala je i da bi s Robertom željela otplesati još koji ples

Vanessa Radman i Robert Schubert (Foto: HTV)Vanessa Radman i Robert Schubert (Foto: HTV)Premda su u sinoćnjoj emisiji 'Ples sa zvijezdama' žiri dodijelio jednak broj bodova g lumici Vanessi Radman i njezinom plesnom partneru Robertu Schubertu kao i glumcu Vedranu Mlikoti i Mariji Šantek, publika je ipak ovaj potonji par ostavila u natjecanju.

Naime, zvijezdi soap opera žiri je zamjerio činjenicu da su u trećoj emisji od njih očekivali više te su im, uz četiri šestice, kazali da im je ipak nedostajalo energičnosti.

Očito su isto smatrali i tv gledatelji, a Vanessa Radman je tvrdila kako ipak nije razočarana, no priznala je i da bi s Robertom željela otplesati još koji ples.

Najugodnije iznenađenje bili su voditeljica Iva Šulentić i njezin partner Damir Horvatinčić koji su, prvi puta u povijesti showa, za nastup dobili četiri desetke, znači maksimalne ocjene.

Tako su s trona skinuli Franku Batelić i Ištvana Vargu koji su do tada slovili za favorite.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika