15.11.2009. / 16:30

Autor: Totalsport

Simao: U Zenicu se ne idemo braniti

U redovima portugalske nogometne reprezentacije vlada optimizam nakon pobjede protiv Bosne i Hercegovine (1-0) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici

Simao SabrosaSimao SabrosaU redovima portugalske nogometne reprezentacije vlada optimizam nakon pobjede protiv Bosne i Hercegovine (1-0) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Portugalski izbornik Carlos Queiroz posebno je važnim istaknuo činjenicu da će njegova vrsta na uzvrat u Zenicu predstojeće srijede otputovati čiste mreže.

- Imali smo nekoliko dobrih prilika za pogodak koji bi nam donio ugodniju situaciju. Ali važno je da smo igrali inteligentno i da nismo primili nijedan gol - rekao je Queiroz.

Njegov se izabranik Simao Sabrosa već okrenuo uzvratnom dvoboju u BiH.

- Ne idemo se u Zenicu braniti. Pokušat ćemo što je moguće više držati loptu u svome posjedu i stvoriti si pokoju priliku za postizanje gola - kazao je veznjak Atletica.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika