15.11.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Jadranka Primorac: U Dragana sam se zaljubila jer je emotivan I romantičan

Supruga Dragana Primorca u posljednje vrijeme medije je zaintrigirala kao jedina supruga nekog predsjedničkog kandidata koja se aktivno uključila u kampanju, pa je tim povodom u prošlom tjednu dala nekoliko intervjua za različite novine i časopise. Ipak, posebno je rado pristala na razgovor za Extru jer se prisjetila da je upravo u Extri objavljen prvi intervju koji je ikada dala, još u vrijeme kad je bila savjetnica ministra vanjskih poslova

Jadranka PrimoracJadranka Primorac"Zahvaljujem djeci i supruzi koja je bila i ostala moja najveća potpora i istinska ljubav. Jadranka, volim te, a volim i sve vas i Hrvatsku", poručio je Dragan Primorac na službenoj objavi svoje predsjedničke kandidature. Njegova supruga koja je na taj događaj došla u njegovoj pratnji bila je upućena u govor koji je trebao održati, ali ju je Dragan Primorac iznenadio i dirnuo tom gestom.

"Za taj dio govora nisam znala, ali to je njemu slično - izuzetno je romaničan i emotivan. Uostalom, zato sam se i zaljubila u njega", rekla je Jadranka Primorac. U posljednje vrijeme medije je zaintrigirala kao jedina supruga nekog predsjedničkog kandidata koja se aktivno uključila u kampanju, pa je tim povodom u prošlom tjednu dala nekoliko intervjua za različite novine i časopise.

Ipak, posebno je rado pristala na razgovor za Extru jer se prisjetila da je upravo u Extri objavljen prvi intervju koji je ikada dala, još u vrijeme kad je bila savjetnica ministra vanjskih poslova. (Styling: Aranka Paštrović Lucić Make-up: Simona Antonović Kosa: Frizerski salon Antonija Odjeća: Ossessivo, Dukljaninova 1, Zagreb (Gio' Guerreri); LR, Mesnička 2, Zagreb (Sonia Rykiel); Hervé Léger. Cipele: Ossesivo (Mario Bologna) Zahvaljujemo vlasnicima tvrtke Lux Interior na pomoći prilikom realizacije ovog priloga. )

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika