16.11.2009. / 11:17

Autor: Andrea Belin

Mirela Rupić: Goran Višnjić ne plaća alimentaciju za kćer

Sud je ocu dvogodišnje Lane Lourdes odredio devet tisuća kuna alimentacije, a kako tvrdi njegova bivša ljubavnica, suprug Ivane Vrdoljak još uvijek nije uplatio niti kune. Kao i obično, Mirela je o tome progovorila na Facebooku

Mirela Rupić i kćer Lana LourdesMirela Rupić i kćer Lana LourdesMirela Rupić, majka djevojčice Lane Lourdes koju ima iz avanture s glumcem Goranom Višnjićem se opet raspisala na Facebooku.

Naime, tridesetosmogodišnja Šibenčanka se požalila svojim prijateljima kako ne prima alimentaciju za dvogodišnju kćer.

"Lanin lijepi i zgodni tatica nikad nije čuo njezin glas niti joj vidio neodoljivi osmijeh. No, prestao joj je plaćati alimentaciju", pisalo je na Mirelinom profilu na fejsu.

S obzirom da Mirela cijelo vrijeme frustracije koje joj prouzroči otac njezine kćeri, liječi na fejsu, ovaj post nije nimalo iznenađujući.

Inače, sud je Goranu odredio devet tisuća kuna alimentacije, a kako tvrdi njegova bivša ljubavnica, još uvijek nije uplatio niti kune.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 16.11.09. 13:03

Ta Mirela je zbilja poludila,izivljava se sa tim
jadnim djetetom da privuce paznju javnosti.
Prava guska!!!!


registracija
16/11/09

PANTERA, 16.11.09. 13:17

Mirela je bolesno opsjednuta s Višnjićem , možda ima i neki film pa da vidimo.... Meni ovo kao da je sve isplanirala i vjerojatno "trčala "i " nudila mu se" .
Jadnica neka si nađe život i pusti čovjeka da živi ....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika