16.11.2009. / 11:34

Autor: Totalsport

Ibričić: Ako Misimović ode iz Wolfsburga, rado bih ga zamijenio

Novi bundesligaški klub pokazuje interes za BiH-reprezentativcem Senijadom Ibričićem (24). Kao nova adresa Hajdukova veznog nogometaša spominje se prvak Wolfsburg

Senijad IbričićSenijad IbričićNovi bundesligaški klub pokazuje interes za BiH-reprezentativcem Senijadom Ibričićem (24). Kao nova adresa Hajdukova veznog nogometaša spominje se prvak Wolfsburg.

Sam je Ibričić, piše njemački sportski web-portal Spox.de, inicirao nagađanja izjavivši da je baš njemački prvak klub u kojem bi rado nastavio karijeru.

- Ukoliko se dogodi da Misimović tijekom ili na kraju ove sezone ode, rado bih ga zamijenio. Moj je san igrati u Bundesligi, a njemački bi prvak za mene bio poseban izazov - prenose Nijemci Ibričićevu izjavu nakon lisabonskog dvoboja BiH i Portugala, u kojem je Ibričić odigrao cijelu utakmicu na mjestu desnoga bočnog igrača.

Misimović ima ugovor s Wolfsburgom do 2013. godine i trener Armin Veh smatra ga svojim najvažnijim nogometašem. Engleski klubovi Arsenal i Manchester United, navodi se, spremni su za njega platiti 14 milijuna odštete. Obzirom da će na kraju sezone veznjak imati 28 godina, Wolfsburgu će to biti zapravo posljednja prilika dobro unovčiti svog playmakera.

U kontekstu zainteresiranih za Ibričićeve usluge već su se ranije spominjali njemački Köln i škotski Celtic.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika